„Otec zelené šťávy“

Japonský lékař, farmaceut a odborník na zelenou výživu dr. Yoshihide Hagiwara je v oboru zelených potravin světově uznávanou autoritou. Příběh zelené šťávy Green Magma je vlastně příběhem jeho života. Již jako mladý absolvent farmaceutické fakulty na sebe dr. Hagiwara  upozornil, když vyvinul několik úspěšných léků. Postupem času se stal majitelem jedné z největších farmaceutických společností v Japonsku. Pro množství práce však zanedbával vlastní životosprávu – spal 3 hodiny denně a živil se hamburgery, rýží s kari a limonádou. Ani zde na sebe výsledky nenechaly dlouho čekat. Zešedivěl, vypadaly mu zuby a ocitl se na pokraji fyzického i psychického kolapsu, neschopný dále řídit svoji firmu. Bylo mu 38 let. Jako lékař a farmaceut brzy poznal, že na jeho zdravotní stav nemá „syntetická“ medicína lék.

Nemoc se však stala zlomovým bodem jeho života. Při hledání léku na svoje zdravotní potíže se začal intenzivně zabývat tradičními přírodními léčebnými zdroji: čínskými bylinami a racionální výživou. Prozkoumal a otestoval přes 200 zelených (chlorofyl obsahujících) rostlin. Rostliny lisoval a pracoval s jejich šťávami. Testy jej jednoznačně zavedly k obilovinám, z nichž nejoptimálnější svou komplexností, vyváženým obsahem výživných látek i přijatelnou chutí byly listy mladého ječmene. Výsledkem jeho mnohaletého úsilí nalézt perfektní potravinu s léčebnými účinky byl extrakt zeleného ječmene v prášku, který nazval Green Magma. Chuťově připomíná zelený čaj, čerstvý  hrášek nebo špenát. Navíc se pro svou  snadnou přípravu hodí do naší uspěchané doby, protože jeho rozmíchání ve vodě trvá jen několik vteřin a prášek, je-li správně skladován, má velmi dlouhou trvanlivost.

Přínos dr. Hagiwary nebyl jen v objevení kladných komplexních účinků mladého ječmene na lidské zdraví, ale také ve vyvinutí šetrné technologie zpracování a unikátní receptury, umožňující jeho komerční využití a zpřístupnění široké veřejnosti. Za svou práci byl během života několikrát oceněn prestižními cenami japonské a brazilské vlády.
 

NOTIFIKACE PRODUKTŮ


Certifikát „ORGANIC“ – záruka nejvyšší kvality

Výrobky řady Green Magma mají certifikát ORGANIC, který uděluje společnost QAI (QualityAssuranceInternational). Tento světově uznávaný certifikát zaručuje, že výroba ve všech jednotlivých fázích odpovídá přísným standardům kvality. Dává tak zákazníkovi jistotu, že kupuje špičkový produkt, jehož kvalita nekolísá a který opravdu splňuje všechny parametry deklarované výrobcem. Platnost certifikátu není dána jednou pro vždy, ale je každoročně obnovována, což zaručuje stálou kontrolu. Garance kvality je 100%.

Vážení zákazníci,
notifikační formuláře jsou v současné době v systému registračního procesu na Ministerstvu zdravotnictví ČR a jakmile budou jednací čísla přidělována, budou uvedena u produktů. Zákonná povinnost je podáním žádosti o registraci splněna. K registraci a žádosti o přidělení OVZ čísel byly podány tyto produkty :

  • Barley Green Premium bez řasy OVZ-35.1-24.8.2009-37762
  • Barley Green Premium s řasou OVZ-35.1-13.07.2009-32043
  • Barley Green Premium tablety OVZ-35.1-24.8.2009-37762 / 1
  • OrganicChlorella OVZ-35.1-24.8.2009-37762
  • BarleyEssence Green Tea OVZ-35.1-13.07.2009-32043
  • Magma Slim OVZ-35.1-13.07.2009-32043
  • Magma Plus OVZ-35.1-13.07.2009-32043
  • Green Magma Professional je v procesu přidělování
  • Magma Veggie je v procesu přidělování
  • Beta Beet je v procesu přidělování


Podrobné informace o přidělených notifikačních číslech (číslo jednací) najdete na https://snzr.ksrzis.cz/snzr/rrh/ v záložce “Vstup pro veřejnost“.