KLASICKÁ MASÁŽ A HORKÉ LÁVOVÉ KAMENY ČI JINÉ NOSIČE TEPLA

Masáž lávovými kameny se také často prolíná s prvky tradiční masáže a to z toho důvodu, aby tělo dostalo rovnoměrný přísun tepla. Klasická masáž šíje a zad je účinnější, když je klient prohřátý buď ze sauny nebo horké sprchy. Svaly se lépe uvolňují a v celém organismu se samovolně nastartuje pocit relaxace. Horké lávové kameny a jiné nosiče tepla, např. sáčky s rašelinou atp., prohřívají svaly a tkáně do hloubky a navíc stejně, jako klasická masáž, urychlují látkovou výměnu, očistný proces organismu a krevní oběh.

Kdy se klasická masáž s lávovými kameny doporučuje? Tato masáž se doporučuje hlavně lidem, kteří trpí dlouhodobými bolestmi zad, způsobenými ztuhnutím nebo křečí svalu. Dále je vynikajícím prostředkem, jak se prohřát v chladnějším sychravém období, a přitom uvolnit problematické partie zad.

Co mohu od této masáže očekávat? 60 - 120 minut velmi příjemného uvolnění – fyzického i duševního, harmonii tepla prostupujícího do vašeho nitra, přísun nové léčivé energie a síly, pocit blaha a celkové spokojenosti. Atributů si muže každý přidat sám, kolik chce, za vše však hovoří osobní zkušenost.